pinterest link

Facebook

Η Εταιρεία Κ. Ιωαννίδης δραστηροποιείται στο χώρο των υφασμάτων επιπλώσεων και κουρτινών, εσωτερικού και εξωτερικου χώρου, από το 1965. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, με έντονη δραστηριότητα τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση.


Μία σύγχρονη κι ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων επιπλώσεων, κουρτινών και ταπετσαριών τοίχου - ικανή να συναρπάσει και τους πλέον απαιτητικούς - ξετυλίγεται στις προθήκες του καταστήματος Κ. Ιωαννίδης. Μία συλλογή η οποία ανανεώνεται συνεχώς, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις διακόσμησης και επιμένοντας στην ποιότητα.


Βελούδα, μεταξωτά, λινά, ψάθες, υφάσματα βαμβακερά, άλλοτε μονόχρωμα και άλλοτε ριγέ, καρό και κάποτε floral ή εμπριμέ, αποτελούν την Basic Home Collection της Εταιρείας, προϊόντα άμεσα παραδοτέα, από τα πιο σημαντικά εργοστάσια της Ευρώπης. Αέρινες διαφάνειες, δυναμικές μεταλλικές κουρτίνες, εντυπωσιακά μεταξωτά και στιβαρά λινά πλαισιώνουν τη συλλογή.


Η Κ. Ιωαννίδης, παράλληλα με τις δικές τις συλλογές, διαθέτει στο showroom και συλλογές καταξιωμένων οίκων:


Ο οίκος Foresti , από την Ιταλία, με έμφαση σε πολύτιμα μεταξωτά και λινομέταξα υφάσματα ,σε αέρινα λινά και δυναμικούς ταφτάδες. Η συλλογή του αποπνέει ποιότητα, κομψότητα, σεβασμό στην κουλτούρα της ιταλικής υφαντουργίας... Μια ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης αισθητικής. Η συλλογή του FORESTI εμπλουτίστηκε από μια σειρά τυπωμένων υφασμάτων υψηλής ποιότητας, σε αυθεντικά σχέδια του KEN SCOTT, του σχεδιαστή του μοντερνισμού και του χρώματος , που μεσουράνησε στο Λονδίνο το 1960.


Ο οίκος Mastro Raphael, με έντονα ρομαντική διάθεση , θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον με τα λινά κεντημένα πάνελ του.


Συλλογές των Αγγλικών οίκων Designers Guild, Jane Churchill, Clarke & Clarke, Obsborne & Little.


Ο ιταλικός οίκος AGENA, πρεσβεύει μια δυναμική συλλογή παντρεύει την τεχνολογία και την λειτουργικότητα με την σύγχρονη αισθητική. Λινό, βαμβάκι, μετάξι συνυπάρχουν στα υφάσματα της συλλογής και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό. Η συλλογή του Agena εμπλουτίστηκε από μια σειρά υφασμάτων σχεδιασμένων από τον θρυλικό Pina Farina. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο της φήμης του γνωστού σχεδιαστή. Το αρχιτεκτονικό γραφείο του είναι πλέον μόνιμος συνεργάτης του Pina Farina.


Ο οίκος Vano από το Βέλγιο, με απαράμιλλη ποιότητα λινών υφασμάτων, φωτεινά χρώματα σε λουλουδάτα μοτίβα και στιβαρές ρίγες, αποτυπώνουν μια αίσθηση χαράς και σύγχρονου ρομαντισμού. Τη συλλογή συμπληρώνουν βελούδινα και μεταξωτά υφάσματα, όλα σε ανεπάντεχους χρωματικά συνδυασμούς. Μονόχρωμα σε όλα τα χρώματα και σε διαφορετικές υφάνσεις συμπληρώνουν την συλλογή.


Ο οίκος WIND ιδρύθηκε το 1954 από την οικογένεια DE ZUTTER. Η συλλογή του συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Ευχάριστα χρώματα ξετυλίγονται σε αέρινες διαφάνειες σε πολυτελή μεταξωτά και ιδιαίτερα λινά. Λουλούδια σε φωτεινά μεταξωτά και κάθε είδους ρίγες και καρό σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.


Ο οίκος DESIGNS OF THE TIMES YVAN PULAETR είναι μια εταιρεία γνωστή στο χώρο των υφασμάτων διακόσμησης εδώ και τρεις γενιές. Στα τέλη της δεκαετίας των '90, o YVAN PUYLAERT επαναπροσδιόρισε με μεγάλη επιτυχία το προφίλ της εταιρείας του και σήμερα οι συλλογές του διανέμονται στο εξωτερικό. Φέτος η collection του είναι πιο δυναμική και πιο ολοκληρωμένη από πότε, χωρίς να θυσιάζεται η απαράμιλλη ποιότητα των υφασμάτων. Οι "ασύμβατοι" συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μας αιχμαλωτίζει. Το καθαρό λινό συνυπάρχει με τον περιπετειώδη ταφτά, αποχρώσεις της άμμου αναμειγνύονται με το πιο δυνατό φούξια, ενώ τα κλασικά μοτίβα κινούνται σε πιο σβησμένους τόνους. Για μια ακόμη φόρα, το σύνολο είναι ένα απόλυτα κομψό ethnique style. H συλλογή κινείται στις ίδιες αρμονίες χρωμάτων, επιτρέποντας άπειρους συνδυασμούς. “Αυτό που πραγματικά αγαπώ είναι να επιλέγουμε με την μεγαλύτερη φροντίδα υψηλής ποιότητας υφάσματα, που μας αρέσουν και να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική αυθεντική συλλογή” μας εξομολογείται ο επικεφαλής του οικου YVAN PUYLAERT.


O γερμανικός οίκος SACHO, ένας οίκος με παράδοση 170 ετών, γνωστός για την ποιότητα των υφασμάτων και το απαράμιλλο καινοτόμο σχεδιασμό. Οι δημιουργίες του επιβάλουν τις καινούργιες τάσεις διακόσμησης.